Over ons

Wie zijn wij?

Ge(L)inked!

dutchLIONHEART is een Nederlands interieurmerk wat zorgt voor de landelijke, nostalgische elementen in uw interieur. De stoere, ruwe materialen die gecombineerd worden met zachte stoffen, wollige verfsoorten en glad mondgeblazen glas zorgen voor een unieke uitstraling.

dutchLIONHEART is in 2015 ontstaan vanuit AOZ interieur en wordt gevormd door Marco en Els van Leeuwen.
Doordat we, vanuit AOZ interieur,  interieurs op maat ontwerpen voor onze opdrachtgevers en vaak met hun op pad gaan, om de meubels geheel in sfeer aan te kopen, lopen we vaak letterlijk vast omdat de items niet passen qua maat, kleur of design!
DIT MOET ANDERS KUNNEN!
Stoere, robuuste en (zoveel mogelijk) natuurlijke materialen zorgen voor een mooi assortiment in verlichting, verf, vloeren en overige interieurproducten.
Noem het maar en het kan ontworpen/gemaakt worden.

Uitgangspunt van onze ontwerpen is en blijft, verbinding met het natuurlijke.
Door het gebruik van natuurlijke verweerde en hergebruikte materialen, zorgen we voor verbinding tussen gebruik, uitstraling en genieten.
Genieten van het interieur, maar ook de omgeving hoort daarbij.

Privé genieten we met onze kinderen enorm van lekker eten, uit eten gaan (met vrienden), wandelen over strand en struinen door de bossen (geo-caching).
Ontspannen doen we ook tijdens lekkere vakanties (ver weg) waar we inspiratie kunnen opdoen voor nieuwe ideeën en belevingen. Els wil graag samen met de kinderen op het paard de natuur in, waar ik dan meer met de fotocamera in de weer ben.
We houden van lekkere goede muziek waar nog wat cultuur in zit (Dropkick Murphys, Flogging Molly, Bruce Springsteen, Volbeat, Foo Fighters, maar ook Queen, Michael Kiwanuka, Samuel Jack, Muse, Pearl Jam en nog vele, vele anderen).